.
.

Бързи и лесни идеи за декориране за дома


Отделете време, за да разгледате вашите вещи и да решите какво да оставите, какво да дарите и какво да бъде хвърлено. Нищо в дома ви не трябва да бъде скучно. С тази публикация ще преминем през ключовите области на дома, за да ви дадем няколко лесни и бързи съвета, които да ви помогнат да актуализирате дома си за новия сезон…

Всекидневната

Всекидневната е центърът на дома. Тя трябва да отговаря на всички нужди на членовете на семеството. Независимо дали играе ролята на място за гледане на домашно кино, домашен офис или хол. Добре е да се възползвате от метода konmarie и да се запитате дали нещо искри радост.

Добре е в тази стая да има трапезна маса с трапезарни столове, разположена на светло и уютно място. Ако в нея има плот или бар, може да бъде добавен бар стол – един или повече, в зависимост от мястото и броя на хората в домакинството.

Коридорът

Въпреки, че понякога те могат да бъдат малки, тесни и малко неудобни, коридорите посрещат нашите гости, когато пристигнат. Осигурете им топло посрещане с уютна декоративна схема. Ако входът ви продължава да е претрупан въпреки най-чистите намерения, опитайте някои от нашите лесни съвети.

Създайте пространство за организиране на вашите ключове, портфейли и други. Може дори да добавите стол, за да може да седнете веднага след като се приберете. Това ще гарантира лесно достигане до тези важни елементи, когато бързате и възможност да се обувате и събувате спокойно.

Спалнята

Спалнята трябва да бъде вашето убежище на спокойствие и релакс. Ако няма къде да поставяте вашите неща от първа необходимост може да инвестирате в малка разтегателна маса със сгъваем механизъм. Често хората обособяват кът за работа в спалнята. Ако нямате домашен офис, вие също може да създадете отделен кът с бюро и офис стол с регулируема височина на колела.

Инвестирайте в нови спални комплекти, покривала, възглавнички и одеяла. Тази лесна стъпка ще създаде във вашата спалня приятна актуализация.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *