.
.

Бебешки колички – съчетайте удобство и практичност


Бебешки колички

Един от най-ценните моменти в живота на всеки човек, без съмнение е появата на дете в семейството. Той е свързан, както с трепети по подготовката ѝ, така и с редица притеснения по повод организацията и набавянето на най-подходящите и необходими покупки. Изборът на бебешката количка безспорно е едно от основните неща, с които се сблъскваме при предстоящата поява на дете и не трябва да правим компромис по отношение на качество, удобство и функционалност. 

Какво трябва да предвидим при избора на най-подходяща бебешка количка

При избора на бебешка количка, водещо трябва да бъде удобството и комфорта, което тя осигурява на малчугана, както и необходимата функционалност, търсена от родителите. 

Доверете си при избора си на лека и маневрена конструкция, която няма да ограничава придвижването ви. Не правете компромис и с избора на висококачествени материали, от които да са изработени конструкцията и коша. Необходимо е те да осигуряват стабилност, циркулация на въздух и хипоалергенност на материята, за да се чувства вашето дете защитено. Нужно е коша на количката да осигуряват на бебето възможно най-естествено положение на стойката, като това ще му осигури комфорт, безопасност и свобода. Визията на количката също е важна, но не бива тя да бъде водеща при избора.

Видове бебешки колички 

Днес на пазара се предлагат неограничен брой бебешки колички. Техните различия са свързани с предимства и недостатъци по повод функционалностите, които предлагат различните модели и марки. 

Като за начало трябва да си изясним какви са очакванията ни от детската количка и какви нейни характеристики биха ни били от полза. Така ние можем да направим и нашия информиран избор. Ето и видове, сред които може да избираме: 

Класически бебешко колички

Този тип колички са подходящи за бебета на възраст от 0 до 6 месеца. Не са сред най-разпространените варианти, тъй като диапазона на функционалността, която осигуряват е доста малък-едва за първите 6 месеца.  

Комбинирани бебешки колички

Този тип детски колички са сред най-предлаганите на пазара и съответно най-предпочитаните сред потребителите. Те осигуряват редица предимства, свързани с тяхната функционалност и могат да бъдат разделени на следните видове: 

  • бебешки колички 2 в 1 -включват кош за новородено, който е подходящ за възраст от 0 до 6 месеца, както и втори кош, подходящ за дете от 6 месеца до 3-4 годишна възраст;
  • бебешки колички 3 в 1 – при тях освен кош за новородено и седалка за дете до 3-4 годишна възраст, е включено и столче за кола

Трансформиращи се колички 

При този тип бебешки колички коша за новороденото се трансформира в седалка и обратното. 

Бебешки колички за близнаци и двойни колички

Тези колички са подходящи, както за двойка близнаци, така и за две деца на различна възраст. 

Летни колички

Тези колички се олицетворение на изключително много предимства. Те са предназначени за деца над 6 месеца, притежават изключително леки конструкции и са много лесни за сгъване и прибиране. Повечето модели предлагат изцяло седнало, както и наклон до пълно легнало положение. 

За да сте сигурни, че ще направите правилен подбор на бебешка количка,  не се доверявайте на чужди мнения и препоръки, тъй като всеки има своите изисквания и очаквания. 

В онлайн магазин tedko.bg ще откриете богато разнообразие на бебешки колички, практични и удобни, както за бебето, така и за родителите. Може да изберете сред подходящи модели за всеки вкус и бюджет. Ако изпитвате колебания в избора си, доверете се на нашите квалифицирани специалист, които с радост ще отговорят на всички ваши въпроси. Свържете се с нас! 

Обобщение на статията
product image
Продукт
5 based on 1 votes
Brand Name
Tedko.bg
Марка
Бебешки колички
Цена
BGN 1,399.00Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *