.
.

Тридневна диета за спешно справяне с натрупаните мазнини


Тази тридневна диета се спазва в продължение на три дни, последвана от четири дни нормално хранене (без преяждане). Бързата диета е удобна и сравнително лесна за спазване. Идеята е четирите „нормални“ дни да бъдат предхождани от три дни, през които да се въведе строг режим на хранене. Важно е и през останалите четири дни да се храните умерено и да не се опитвате да „компенсирате“, въпреки че постепенно тялото ще „крещи“ за възстановяване на изгубените мазнини.
Ето и в какво се състои самата диета:

Първият ден
Закуска: кафе или чай без захар, 2 сухара, 2 супени лъжици сладко.
Втората закуска: половин грейпфрут.
Обяд: риба тон може в масло, 1 парче хляб, 4 репички.
Вечеря: 100 грама пиле без кожа и мазнина, 1 чаша варен зелен боб, 1 чаша варено цвекло, 1 сухар или препечена филийка. Пилешкото трябва да е фино нарязано, като се добавя 1 чаена лъжичка соев сос и при постоянно разбъркване бързо се запържва в сух тиган с незалепващо покритие.
Преди да си легнете: 1 малка ябълка.

2-ри ден
Закуска: кафе или чай без захар, 1 яйце (във всякаква форма – варено, леко сварено, под формата на омлет), 1 филийка хляб.
Обяд: парче колбас, 1 чаша варени броколи, 1/2 чаша моркови, 1 хрупкав хляб. Опция – можете да замените броколи + моркови с 1 чаша диетичен борш.
Вечеря: чай, 2 сушени сини сливи.

Ден 3:
Закуска: Отново кафе или чай без захар, 5 бисквити, 1 парче сирене – около 100 грама максимум.
2-ра закуска: 1 малка ябълка, ако разполагате с по-големи плодове – то половин ябълка.
Обяд: 1 варено яйце, парче краставица, 4 репички, 1 парче хляб.
Обяд: 1/2 риба тон, варено цвекло, карфиол, 1 филийка пълнозърнест хляб или сухар. Опция: замяна на риба тон с 200 гр. пилешко, приготвено, както е описано по-горе.
Преди да си легнете: 1/2 малък пъпеш или малка ябълка.

Тази ефективна диета може да се повтори многократно, докато се постигнат желаните резултати. С нея също трябва да пиете много вода – 6-8 чаши чиста вода на ден.

Подходяща е в случай, че Ви предстои лятна ваканция, а желаете да оптимизирате Вашият външен вид, или просто желаете да се почувствате по-комфортно.
Подходяща е и за цялата година, като единствено условие е, в случай, че имате здравословни проблеми, преди да предприемете диетата да се консултирате с Вашият личен лекар.

С настоящата диета можете да свалите между най-много три килограма!

Обобщение на статията
Рейтинг
1star1star1star1star1star
Продукт
5 based on 2 votes
Brand Name
Deva.bg
Марка
Тридневна диетаВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *