.
.

С какво и как да носите пазарската чанта?Обичате ли да пазарувате? Ползвате ли найлонови торбички? Ако все още сте ползвали, нашият съвет е да ги загърбите и да подберете добре изглеждаща пазарска чанта.

По-старите торби и чанти бяха изключително мъжки. Сигурно ги помните, тези от типа „куфар за лекар“. Но с развитието на модните тенденции, грубата чанта се трансформира и мигрира в нежна такава, подходяща за нежните ръце на дамата.
Изцяло са изменени размерът, оформлението, характерната правоъгълна, изпъкнала форма.

Не само в ръката

Обикновено чантата има къси дръжки, а модните експерти препоръчват да я носите в ръката си. Но нищо не пречи на модните жени да се отдръпнат от това правило и да хвърлят чанта през раменете си (ако размерите позволяват).

Зима и лято с универсален цвят

Пазарската чанта няма сезонност, така че ако изберете правилния цвят, можете да го носите по всяко време на годината. Например, основните тъмни цветове (черно, тъмно синьо).

Изберете торба за пазаруване, която е в съчетание с цвета на обувките-

Създайте хармонично изображение.
Ето пример за добре изглеждаща пазарска чанта:

Леко груба правоъгълна форма не е лошо решение. Ако обичате да посещавате молове, или пък да обикаляте големите хранителни вериги магазини, то вече можете да го правите със стилна пазарска чанта, както и с облекло, подходящо за шопинг.

Основно правило при комбинацията на облекло и пазарска чанта е, да има сихрон, както и удобство, тъй като често, обикалянето по моловете може да отнеме повече време от обикновеното.Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *