.
.

Оригинални идеи за отличителна спалня


Смята се, че прекарваме една трета от живота си в нашите спални, така че тази стая заслужава най-доброто. Какъвто и да е вашият интериорен стил, спалнята ви трябва да бъде успокояващо убежище, далече от външния свят, за да се презаредите с енергия след дълъг ден.  Представяме ви няколко стилистични направления в модерния дизайн на спални, за да ви вдъхновим да актуализирате вашето лично пространство.

Спалня в цвят пудра

Ако искате да създадете място за сън, не можете да сбъркате с нюансите в цвят пудра. Нежните бледо розови спални изглеждат вечно свежи, чисти и хладни, така че са идеални за по-горещите месеци от годината и могат да се затоплят с уютни текстури през по-студените. Те разполагат с универсален външен вид, подходящи са за всеки стил на дома и ще създадат идеално спокойна среда за сън.

Модерна спалня

Семплите и елегантни модерни спални са един от най-популярните избори за стил в дизайна на релаксиращото пространство за сън. Често, свързвани с минимализма, тези дизайни на спални са изкусно украсени с няколко добре подбрани детайла и изглеждат особено уау с монохромни цветови схеми.

Сива спалня

Сивото е приказен избор навсякъде в дома. С толкова много различни нюанси, сред които да избирате, сивата спалня може да бъде свежа и светла или уютна и приветлива. Както при всяка едноцветна схема, ключът е в тоновете, които използвате. Добра идея е да заложите на сива спалня, над която се съчетават меки сиви и бели тонове на леглото срещу дълбока стена в цвят антрацит.

Индустриална спалня

Ако се интересувате от облика на таванското помещение, създаващо асоциации с Ню Йорк, индустриалната спалня е стилът за вас. В тези спални металните елементи са изключително важни, така че търсете метални рамки и мебели във винтидж стил, заедно с приглушени цветове и елементи от месинг или мед. Добре е да създадете фокусна точка в спалнята с тухлена стена.

Синя спалня

Едни от най-популярните сини интериори са в блус цветове. Те имат своето място в интериорния свят, което означава, че сините спални са категорично на едно от предните места в списъка. Независимо дали е тъмно и драматично или хладно и освежаващо, синьото в спалнята, може да създаде различно усещане в зависимост от нюансите, които използвате. Спалнята съчетава светли и тъмни нюанси, а вдъхновяваща стена, нарисувана с акварел, създава уникално изявление на стил, което отлично допълва успокояващия стил на стаята.

Източник: spalnobelio.bg
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *