.
.

Обувките в неонов цвят – хит през лято 2018


Photo by emily-modas.blogspot.com

Искате ли да се откроявате през лято 2018? Да бъдете различни, креативни, оригинални? Да изгреждате свежо и привлекателно?
Ако сте пропуснали манията на неоновият цвят обувки през 80-те години на миналия век, или просто искате да разнообразите гардероба си, то определено трябва да потърсите неоновите обувки.

Дизайнерите на Ню Йорк продължават да показват, че обичат ярките модни периоди от миналия век, а този път в Седмицата на Модата специално внимание бе отделено на 80-те години. Дори и да не си спомняте песента „You Spin Me Right Round“, само при споменаването на това време в главата ви се заформя идея за неон и пъстроцветие.

На всички, които се страхуват от ярките цветове, препоръчваме да започнете с малки дози, а именно с обувки и аксесоари.

Редица дизайнери предлагат дълбоки, богати нюанси на синьото, жълтото и зеленото. Всъщност, просто си спомнете ярките опаковки на ментовите бонбони от детството си. Носете тези цветове под формата на пантофки, които съвсем спокойно може да прикрепите към иначе скучните си едноцветни костюми. Ефектът няма да ви подмине. В допълнение може да преметнете през рамо шал в същата тоналност.

Цвета Фуксия също не остава без внимание. Най-светлите нюанси на розовото и лилавото, но в техния неонов вариант, задължително трябва да бъдат на краката ви. Дали ще е като сандали или Муле обувки, или гумени ботуши – вие решавате. Колкото по-ярко, толкова по-добре.
За допълнително разнообразие и по-лесен избор, можете да погледнете колекциите на Оскар де ла Рента, Джейсън Уу и Кристиан Сириано.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *