.
.

Кой гирлянд да изберете: със студена бяла или жълта светлина?


Изборът на цветовата палитра на новогодишното осветление

Към днешна дата гамата от електрически гирлянди е голяма. Новогодишни светещи конци, фигурки, шнурове, топящи се висулки, завеси – всички те са много привлекателни и дори не знаете какво да изберете. Но какъв цвят да изберете гирлянд?

Препоръчваме да се придържате към традиционното осветление: студено бяло или топло жълто. През годините тези нюанси на гирлянди се превърнаха в незаменима класика. Изборът на цвета на светлините директно зависи от избора на цветовата схема на останалите декорации и от атмосферата, която искате да пресъздадете.

Гирлянди от студени бели нюанси

Коледна украса с гирлянди от студено бяло. Невъзможно е да си представим зимните празници без мигащи преливащи светлини. Новогодишната суматоха, шумните игри в дворовете и смехът на децата задават тон за дизайна на двора. При декорирането на лични парцели започнете от факта, че през зимата има недостиг на слънчева светлина и тя трябва да бъде попълнена колкото е възможно повече. Белите LED гирлянди излъчват ярка искряща светлина, като мразовити нюанси на слънце.

Отличен вариант за декорация на улицата заедно с уличното осветление ще бъдат  електрически гирлянди под формата на ресни, снежинки и светещи фигури, които ще бъдат особено ярки и забележими сред заснежените хълмове. Гирляндът „топящи се ледени висулки“ изглежда грандиозно. Конците на гирлянда са прикрепени към един единствен шнур, а светещите нишки със светодиоди висят надолу. Благодарение на вградения конектор, светлината се движи по струните, изобразявайки топенето на ледени висулки.

Студените светлини също са много актуални при декорирането на витрини. Леките завеси, примамващи с искряща светлина, привличат вниманието и се виждат дори от голямо разстояние. Хладните светлини са идеални за улично осветление а ярката светлина, която отскача от повърхността на снега се пречупва, за да създаде магическа атмосфера.
Студените светлини също са стилно решение за бял смърч. Осветените отзад бели клонки на пухкавата красавица сякаш светят, пренасяйки ви в зимна приказка.

Гирлянди с жълто сияние

 Гирлянди с жълт блясък ще бъдат добро решение за домашно новогодишно осветление. Какъв по-добър начин да се успокоите в студената зимна вечер у дома и да гледате как снежинките падат във въздуха? Топли светлини, блещукащи по прозорците или клоните на коледната елха, ще създадат празнично настроение и домашен уют.

Светлинните завеси на прозорците ще се превърнат в поразителен елемент от новогодишната украса на къщата. Като окачите вътре в къщата светлини, които ще излъчват жълто сияние, вие ще направите прозорците на къщата видими от улицата и ще добавите мистерия към обичайните вечерни часове.

Топлите жълти светлини са идеални за украса на вашето домашно дърво, тъй като перфектно допълват различни стилове играчки. Комбинацията от LED полилеи и аплици с преливане на жълти светлини върху традиционна зелена красавица ще ви върне в далечното ви детство и ще ви изпълни с приятни спомени.Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *