.
.

Kidz.BG или Молив.BG – Къде да купим Mayoral онлайн?


Майорал е една от най-търсените марки на българския пазар за детски дрехи, аксесоари и обувки. Факт, който потвърждават много родители. Защо това е така?

За разлика от много други премиум марки, Майорал е една от малкото, които се занимава само с детска мода. Това позволява на дизайнерите и целия екип на компанията да се фокусират върху най-доброто като материи, модели и цялостен вид на дрехите за децата. Вече 80 години марката налага трендовете в детската мода в Европа и от над 10 години е позната и на българския пазар. Къде може да купите Майорал ще прочетете по-надолу в статията.

Mayoral може да бъде с вашето дете от раждането му, до 18 годишна възраст. Предлагат се дрехи в 4 основни категории:

– дрехи за новородени

– дрехи за бебета от 6 до 36 месеца

– дрехи за деца от 2 до 9 години

– тинейджърски дрехи от 8 до 18 години

Всяка една възрастова група се отличава с подходящи за възрастта мотиви – от бебешките весели десени, до по-сериозните и изчистени тинейджърски модели. И като стана въпрос за цветове и десени – почти всички детски дрехи се предлагат в няколко разцветки, което позволява креативното им съчетаване от родителя във всякакви възможни комбинации.

Излишно е да споменаваме, че Майорал предлага всичко за обличането на детето – от обувките до шапката. Ако пък имате специален повод или просто искате топ луксозни дрехи – може да обърнете внимание на премиум серията детски облекла за официални поводи, представена под марката Abel&Lula, притежание на Mayoral.

Уверени сме, че Mayoral ще се хареса и на вас и на вашето дете! Затова и проучихме къде е най-добре да поръчате онлайн новите дрешки за вашето дете. Попаднахме на два онлайн магазина, които веднага ни спечелиха и сега ще споделим с вас.

Kidz.BG – магазин ориентиран изцяло към детската мода с големи наличности, пълна номерация и редовни намаления на дрехи Mayoral, Guess, Jamiks, Abel&Lula и други премиум марки. Освен това, ако сте в Бургас, може да посетите и техния магазин в центъра на града и на живо да направите своя шопинг. В онлайн магазина се пазарува бързо и лесно, като може да потърсите облекла по възраст, вид, цвят или размер. Доставката е изключително бърза – само в рамките на 24 часа!

Молив.BG – онлайн магазин, където освен дрехи Майорал, може да намерите и играчки, ученически пособия, спортни стоки за деца и още хиляди артикули. Изцяло детски онлайн магазин – всичко необходимо за дедето и бебето на едно място. Предимството да пазарувате там е голямото разнообразие, бързата доставка, както и лоялната програма и кампаниите с които спестявате!

Който и от двата магадина да изберете сме сигурни, че няма да сгрешите. А за избора на Майорал – още повече. Така, чееееее …. време е за шопинг!
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *