.
.

Чантата издава характера на всяка дама


Малко от Вас знаят, че този аксесоар издава повече информация за стила, характера, за притежателката, като цяло.

Достатъчно е да прочетете настоящата статия и ще се уверите, че дамската чанта може да даде информация, която не сте и вярвали.

Ако надникнем в една дамска чанта, то какво ще установим? Подредени аксесоари и документи, или пък разпиляни предмети, които отнемат няколко минути, за достигането им?

Е, сами се досещате, че порядъчната и отговорна дама вкарва ред и в дамската си чанта, докато дамата, на която в чантата цари безхаберие, се счита, че е по-безотговорна, разпиляна.

Естествено, че това са проучвания, които са правени от психолози и експерти, изследващи женският характер. Именно видни психолози смятат, че всяка чанта има своя характер, който се явява отражение на притежателката й.

За някой от Вас може да се стори странно, но други могат да се припознаят.

Трябва да упоменем, че на пазара се предлага огромно разнообразие от дамски чанти, и като визия, и като предназначение, обем, за специални ВИП събития, или пък за ежедневна употреба.

Според предназначението, дамската чанта може да бъде за ежедневна употреба, или пък за специални събития, коктейли, бизнес срещи.

Тази, която е за ежедневна употреба, често е съчетана с модули за гримове, червила и други.

Няма как да пропуснем и дамските чанти на по-възрастните дами, при които се срещат и продукти, закупени от зеленчуков магазин. Да, уважаеми читатели, може да Ви се стори смешно, но и такова предназначение има дамската чанта, особено когато е с по-голем обем.

Можем да отбележим, че не ни е нужно тренирано око, за да разберем, че дамата до нас, било то приятелка, позната, братовчедка, или пък партньор, е отговорна и подредена, или пък обратното, т.е. разхвърляна, и в мисли, и в ежедневието.

Именно и поради причините, посочени по-горе Ви съветваме да въведете ред и порядък на всеки един артикул и елемент във Вашата дамска чанта, че можете да създадете лошо впечатление у хората, които са Ви близки.

Естествено, ако сте решили да си подарите нова чанта, за Вас, или пък желаете да изненадате приятно Ваша приятелка, близка, то разгледайте предложенията за дамски чанти от магазин Contour.bg.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *