.
.

Дамските чанти и характерът на техните притежателиАко разгледате съдържанието на стотици дамски чанти, не само можете да определите очевидните различия, но и да намерите много общи неща, които като цяло са естествени. Има жени, които носят само най-необходимите неща в дамската си чанта, като например ключове, портфейл, телефон, кредитна карта и паспорт. Много от тях също вземат сувенири, снимки, бижута с камъни. И накрая, има и такива разумни дами, които са готови за всичко и винаги вземат с тях нещо за ядене и пиене, например малка бутилчица от 50 гр. джони.

Има ли хаос в чантата ви? Няма причина да се срамуваме. „Това е съвсем нормално“, казва Розана Пиерантониети, жител на Мюнхен. „И това е знак, че жената е много общителна. И ако, напротив, в торбата има строг ред, това би означавало затворена личност.

Роузън е терапевт, психолог, специалист по този тип дейности. Тя изучава чантите и съдържанието им и прави изводи за характера на собствениците. По този начин се докосва една много вълнуваща, но същевременно много крехка област. В края на краищата, една жена защитава любимия си аксесоар като съкровище. На някои хора тя може неохотно да си позволи да погледне в нейните свети светии. „Чантата за жена е като втори дом, нещо като убежище. Тя показва много лична част от природата и в мислите е неразделна част от тялото.

Екипът на Дама.БГ Ви приканва да участвате в играта „Покажи ми чантата ми, и аз ще ти кажа кой си ти“…
Ако сте готови, можете да ни изпратите Ваши снимки, и ние да направим кратка характеристика за това каква личност сте…

Имате възможност да споделите интересни случки, събития, статии на тема мода, грим, прически и други сходни, с нашата e-медия. За подробности прочетете този раздел.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *