.
.

5 оригинални идеи за подарък за Нова година 2023


Коледните и новогодишни празници наближават! Отмина еуфорията по Черен Петък, сега предстоят именно тези празници.

Дали сте подготвени за тях, или не? Ако все още не сте избрали любим подарък за половинката си, за децата си, то тогава тази статия е точно за Вас.

Представяме Ви 5 оригинални идеи за подарък, подходящи за нова година и за коледа…

Каре с коледни нюанси за двама


Какво удоволствие е да гледаш любимите си новогодишни филми на първи януари, сгушен в одеяло и отпивайки горещ шоколад от димяща чаша. Всяка двойка ще бъде приятно изненадана от такъв необичаен подарък.

Ето как изглежда примерен такъв подарък:

Второто ни предложение се отличава от първото с това, че дава възможност да се прави нещо, да се действа…

Картини за рисуване по номера

През последните години у нас, в България голям хит са именно най-различните картини по номера. Избирайки този тип подарък, то Вие ще направи така, че получателят да активира своите творчески умения, което ще доведе до много позитивни емоции.

Забавни домашни пантофи


Това е подарък три в едно – топло, уютно и готино решение е. Подарете тези чехли на член на семейството и всеки ден се наслаждавайте на забавно зрелище – как животински лапи или гигантски крака на северен йети крачат из къщата.

Продължаваме с предложение номер 4…

Фото одеало с любими Ваши снимки


Много уютен и удобен подарък, с който е приятно да се увиете в прохладните зимни вечери и докато пиете какао, сгушени двамата … Подобен подарък ще Ви позволи да се обградите с приятни спомени благодарение на колаж от снимки на любими места, интегрирани върху одеялото.

Тук е мястото да отбележим, че подаръците, които са персонализирани, уникални, носещи емоции, са може би едно от най-удачните решения за предстоящите празници… Причините, сигурно сами се досещате, са много, но най-вече това, че те носят допълнителни позитивни емоции, спомени, любими мигове и моменти.

Приключваме предложенията ни с подаръци за Новата 2023 година, или пък за Коледа, именно с едно вкусно предложение …

Домашен шоколадов фонтан


Подарете това устройство например на гостоприемни приятели с голямо семейство. Веднага ще се превърне в притегателен център за всички гости, които обичат сладкото на партита. Горещият разтопен шоколад върви добре с горски плодове, маршмелоу. Собственикът на такъв подарък ще забрави за проблема с избора на десерт за празниците.

И така, уважаеми приятели, в настоящата статия Ви представихме пет различни, креативни идеи за подарък, които коренно се отличават от традиционните такива. Много достъпни са подаръците, касаещи картини за рисуване по номера, забавните пантофки, дрехите и завивките с коледни нюанси, но не толкова лесно се случват нещата с персонализираните подаръци. Ще трябва да потърсите фото студио, което предлага облекла с персонални снимки.

И все пак, каквото и да изберете за подарък, правете го с любов и удоволствие! Желаем Ви светли празници!
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *