.
.

Съвети за реновиране на кухненски шкафове


Имате нужда от освежаване на вашата кухна, но бюджета ви е стеснен? Представяме ви нашите супер съвети за реновиране на кухненските шкафчета, с които тотално ще преобразите вашата кухня с минимални средстава.

Боядисване на кухненските шкафчета

Само в рамките на един уикенд можете да преобразувате външния изглед на вашата кухня. Ако все още сте под въпрос и се чудите дали да не ги замените с изцяло нови, то можете да се възползвате от услугите на Kyrti.com , които за отирицателно време ще ви отърват от старите шкафове, като ви предоставят професионално почистване и извозване на строителни отпадъци .

Но ако сте решили официално, че ще ги задържите, то като за начало внимателно подберете най-подходящия цвят за вашата кухня. Не взимайте прибързани избори, по този начин ще си спестите много нерви след това.  Бяло, кремаво, светло сребристо или тъмно графитено/черно оцветяване би изглеждало фантастично в контраст с по-светли плотове и подове. Тези цветове за винаги гъвкави и могат да се обединят чудесна в една стая. В зависимост от устройството на вашата кухня можете да си поиграете оптически, като комбинирате два различни цвят вертикално или хоризонтално.

Отминаха времената на висящите растения, които заемат пролуките между кухненското и тавана. Достигнете до нови висоти! Запълнете празнотите с допълнителни шкафове, които да стигат до тавана. От една страна ще имате допълнително свободно място за вашите вещи, а от другата страна ще запълните грозните пролуки във вашата кухня.

Декориране на кухненски шкафове

Съществуват безброй видове попдходяща декорация за ваите кухненски шкафове. Като изключим всички онези декоративни елементи, които ще изберете според вкуса ви, ние ви съветваме да внедрите и допълнително LED осветление във вашата кухня. LED лентите са изключително популярни и често срещани, но можете да добавите и повече осветление под различна форма, за да разчупи още повече обстановката. Гарантирането, ефекта със светлината ще бъде впечатляващ!
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *