.
.

Студио за танци в студентски град


Ако сте първокурсник, озовал се в Студентски град, но обичащ тренировките, време е да се огледате за най-добрият фитнес, този, който Ви е близо, но и този, в който ще можете да проведете седмичните си тренировки.

Ние, екипът на Deva.bg Ви препоръчваме Спортен център в студентски град MVJ Sport , тъй като предоставя над 30 вида тренировки, в това число любимият на повечето дами CrossFit, както и кондиционни тренировки, кардио, лека атлетика за възрастни, но и за деца и други.

MVJ studio е най-голямото студио за танци и групови спортове в един от най динамичните квартали на София – Студентски град. Благодарение на студиото ще можете да отключите позитивне емоции, да срещнете познати и нови приятели, както и да прекарате чудесни мигове, създавайки здраво тяло, и безупречен външен вид.

Можете да участвате и в група по народни танци, по аеро тае бо, street dance, kombatxtreme, steel jump и много други модерни танци и тренировки, които дори не сте чували.

Инструктурите са добре подготвени, заредени с търпение и позитивизъм и са готови да научат всеки един, стига да има желание за разнообразие и различни позитивни начинания.

Истината, уважаеми читатели е, че чрез спорт можете да преборите стреса, на който сте подложени ежедневно, както и да подобрите умственият и физически капацитет, да промените ежедневието си, да довишите тонусът си, както и да се справите с излишните килограми.

Оставяме и данни за контакт, в случай че сте решили да се доверите на MVJ SPORT

Телефон за допълнителни въпроси: +359 878 27 28 22

Електронна поща, на която можете да изпращате запитването си: info@vj-dance.eu

https://www.facebook.com/MVJ.SPORT/

Адрес: гр. София, Студентски град 1 – Кондиционна зала – Зимен дворец на спорта. Намира се в сградата на Зимния дворец – вход от ляво на централен вход. ул. “Акад. Борис Стефанов”.

2 – Танци и аеробика в Зимен дворец – намира се в сградата на Зимния дворец – ЦЕНТРАЛЕН вход под Night Flight club на ул. “Акад. Борис Стефанов”.

3 – Танци и аеробика в Студентска поликлиника, централен вход на сградата, ет. 4. Адрес: ул. “Акад. Стефан Младенов” N 8, на кръстовището на УНСС. Работно време: Кондиционна зала – от 7:30 до 22:30 ч. всеки ден. Зали за танци и аеробика в Змен дворец и Студентска поликлиника – По време на часовете от програмата
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *