.
.

Семинари и конференции в бизнес хотел


Olives City Hotel – мястото, в което всек гост получава заслужава обслужване от най-висок стандарт, в изискана обстановка, модерна визия и изтънчен бизнес стил.

В случай че сте бизнес дама, на която са поверили организирането на събитие, конференция, и се чудите къде да го проведете, то без съмнение Olives City Hotel ще Ви помогне.

Благодарение на конферентните зали, които са напълно оборудвани, ще може да се проведе саомто обучение, а участниците, в случай, че са от чужбина, или пък от други градове на страната, ще бъдат настанени в уютни и комфортни стаи.

Истината е, че кофнерентната зала играе ключова роля за провеждането на бизнес събития. Съществуват много фирми, които не разполагат с голяма зала, където да проведат срещите си с партньорите, или с участниците, и именно в този случай идва на разположение конферентната зала на хотелът, за който Ви споменахме по-горе.

Много е важно фирменото събитие да бъде планирано от по-рано, т.е. предварително, тъй като мястото, което сте отредили за събитието, може да е с пълен капацитет и да не може да Ви приюти.

Какви са важните моменти, когато се касае за организиране на фирмено събитие?

Първото е самата дата на събитието, както по-горе стана ясно.

Следващото важно нещо е самия транспорт на гостите до конферентната зала. Опцията с пренущуване е важно да бъде уточнена също предварително.

Няма как да пропуснем достъпът до високоскоростен интернет, както и оборудването на самата зала. Това също е важна част от събитието и трябва да обърнете специално внимание на това.

Преди самото събитие е важно да поставите транспаранти, рекламни пана, папките да разположите правилно и да подготвите бутилка вода за всеки участник. Това са елементарни неща, за които сме сигурни, че се сещате, но все пак ги опоменаваме.

В обобщение на написаното, трябва да кажем, че хотелът, който ще изберете за Вашето фирмено събитие, трябва да предлага комплексно обслужване, като започнем от транспорта на участниците и приключим с релакса, получен успоредно с обучението.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *