.
.

Работно облекло за служители в хотели и ресторанти


С какво облекло трябва да бъде облечен персоналът ни, за да чувства комфорт на работното място? Именно на този въпрос ще отговорив в настоящатат статия, както и ще Ви представим място, онлайн магазин, от където да направите поръчка на качествени униформи…

Приятно четене… Започваме….

Униформите за персонал, обслужващ клиенти в хотели и ресторанти, можем да разделим на следните категории:

За администратори, услуги по рецепция и настаняване

Персоналът на рецепцията е лицето на хотела, те формират първото впечатление на госта, което, както знаете, трудно се променя по-късно. Сигурни сме, че облеклото им играе най-важна роля за това. То трябва да пасва идеално, да изглежда перфектно, да отразява корпоративния стил на хотела и да не е много скъпо. Всички тези качества притежава облеклото за служители, предоставени от Bult.bg.

Униформа за камериерки и чистачки

Изящната и спретната униформа на камериерките и чистачките е важен детайл от имиджа на хотела или хана, който се изгражда от клиентите. Компанията Булт ООД предлага чудесно решение за униформи, както и всякакъв вид облекло за работното място! Разгледайте предложенията.

Униформи за технически персонал

Гащеризони за техническия персонал според съответните нужди и изисквания. Избор на специални платове за спец. дрехи във вашите фирмени цветове. Съответствие със стандартите за здраве и безопасност. Висока производителност – здравина, устойчивост на износване. Предлага се пълна гама облекло за технически персонал, от престилки до обувки !
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *