.
.

Основен ремонт на стар апартамент


Знаете ли на какво трябва да обърнете специално внимание, когато купувате апартамент от старо строителство? В края на краищата, къщите, построени в началото на 19-ти и 20-ти век, многократно са били подлагани на намеса в техните структурни елементи. Някои – повече, други – по-малко, но по един или друг начин в тях е извършен ремонт. 

В днешната ни статия ще говорим за основен ремонт в стария фонд, но не на самата къща, а на апартамента, който се намира в нея. Въпреки че тези моменти са по-свързани, отколкото изглежда на пръв поглед. 

Основен ремонт на стари къщи, апартаменти в София

Както вече отбелязахме, ремонтът на апартамент от стар фонд и състоянието на къщата са неразривно свързани. Тъй като необходимостта от преустройство в апартамента зависи, наред с други неща, от това кога и как е извършен основният ремонт. Например, в много сгради през 80-те години на миналия век бяха извършени ремонти, които изневеряват на познатия за мнозина вид в жилищните пространства.

Говорим за така наречените „гребенови“ оформления, където малки стаи са разположени по дълъг коридор. Днес много собственици на стари апартаменти искат да се отърват от типичното оформление, популярно в миналото. Но това е само една от причините, поради които клиентите се обръщат към „Ем Строй Ремонти”.

Защо собствениците на жилищни имоти от стария фонд на София искат да поръчат основен ремонт на апартамента

 • Току що сте закупили апартамент и искате да направите ремонт според индивидуалните предпочитания. И не само за замяна на елементите на фино довършване, да речем покритието на пода. Също така имате желание да демонтирате ненужните прегради и да замените комуникациите вътре в апартамента. Най-често ремонта на апартамент в София в този случай се предшества от разработването на проект за интериорен дизайн .
 • Имаше нужда от подмяна на старите инженерни системи вътре в апартамента с нови и по пътя да се извършат довършителни работи. Подмяната на стари комуникации може да бъде свързана с повреди, износване или да са остарели и дори да не са напълно безопасни.
 • Не харесвате тесни или ниски отвори, недостатъчни изходи. И по принцип е желателно да се актуализира покритието, като в същото време се прави допълнително осветление, където не е достатъчно.

Както можете да си представите, има много опции. Не можете да изброите всичко, ние няма да го направим. Просто ако имате намерение да направите ремонт в апартамента, тогава не бързайте да търсите „майстори на всички занаяти“ на таблото за обяви.

Какви услуги ви предлага „Ем Строй Ремонти”?

 1. Изработка на дизайнерски проект за апартамент. Можете да поръчате експресен дизайн или цялостен проект с 3D визуализация и набор от чертежи за строители и довършителни работи.
 2. Авторски надзор на проекта . Това е много важна услуга, която помага да се контролира спазването на всички компоненти на дизайнерския проект на етапа на работа.
 3. Ремонт на апартамент до ключ. Работим както по дизайнерски проект на клиента, ако вече имате такъв в наличност, така и го изработваме от нулата според вашите изисквания и предпочитания.
 4.  

В кои апартаменти правим ремонти в София

Защо ще ви бъде изгодно да поръчате проектиране и ремонт на апартамент в Ем Строй Ремонти

 • Работата в екип ви позволява да постигнете безупречен резултат. Никой не „дърпа одеялото върху себе си“, опитвайки се бързо да свърши работата, да вземе парите и да изчезне. Дори ако работата на дизайнера е приключила, но той има въпроси, той винаги ще се включи в решаването им в полза на общата задача.
 • Интериорният дизайнер и майстора са щатни служители на „Ем Строй Ремонти”. А това означава, че работейки в един офис, те решават всички възникнали въпроси възможно най-бързо и ефективно.
 • Ние можем да започнем груб ремонт на етапа на разработване на проект, тъй като ние контролираме процеса напълно.

Каква е разликата между подхода към работата на студиото за дизайн и ремонт „Ем Строй Ремонти” от повечето компании в града

Да рушим всичко без да гледаме не е нашият метод. В крайна сметка апартаментите в историческата част на София често пазят крехки спомени от миналото, скрити в детайлите. Може да бъде част от стара камина, мазилка на тавана или рядко парче паркет, във всеки случай такива спомени от епохата не могат да бъдат унищожени. Най-малкото, това категорично не трябва да се прави без знанието и съгласието на собствениците на имота.

Въпреки че в този случай трябва да помислите три пъти, защото това придава индивидуалност и специален чар на вашия апартамент. Ние можем да извършим работата по такъв начин, че да съчетаем модерния ремонт на апартамент от стар фонд с неговата жар от друго време.

Какви други причини има да поръчате ремонт на старинен апартамент при нас

Винаги работим за резултата! Извършваме абсолютно всички видове работа от щатни служители на Ем Строй Ремонти. Освен това това не са служители, наети за проекта, както е в много компании. Ние „отглеждаме“ специалисти, като ги избираме първоначално от най-добрите и периодично повишаваме квалификацията им.

Освен това всеки в компанията се занимава със собствен занаят, а не всичко подред. Майсторът на всичко не може да изпълнява безупречно нито един вид работа, поради което първоначално изоставихме тази практика. Ако трябва да извършите бояджийски работи, то това се извършва от висококвалифициран бояджия, а ВиК работите се извършват от опитен водопроводчик. Можете да се запознаете с нашия приятелски екип директно на сайта.

Фиксирана цена

Ремонтът на апартамент в София трябва да се извършва от съвестни изпълнители винаги стриктно в рамките на определения бюджет . Точно това се случва, когато се свържете с нас. Първоначално изготвяме и съгласуваме с вас подробна оценка на работата. Разходите се извършват изключително по разчет, доказан от счетоводните отчети, които ви изпращаме всяка седмица. Тоест, в хода на ремонтните дейности можете да сте спокойни, че отпуснатите средства ще ви стигнат и те се изразходват според разчета.

Договор, аванси, гаранции

 • Ние винаги работим по Договора, като правата и задълженията на страните отчитат интересите както на ремонтната фирма, така и на клиента на работата. Например, за неспазване на сроковете, можете да очаквате да получим наказание.
 • Не е необходимо да плащате аванс за работата, трябва да заплатите работата на етапи. Тоест, докато изпълняваме определена част от работата, проверяваме качеството, вие правите следващото плащане по договора.
 • Предоставяме до 5 години гаранция за всички видове извършена работа. Това условие има правна сила и е фиксирано в договора.

Всякакви варианти за запознаване с произведенията на Ем Строй Ремонти

За да се запознаете с нашата работа, можете да проучите портфолиото от ремонти , да прочетете отзиви и дори да отидете на екскурзия до едно от съоръженията на компанията, което е в процес на ремонт. Ние не крием нищо, затова сме щастливи да организираме за вас такова запознаване с нашата дейност.

Какво включва ремонтът на стар апартамент или къща

Когато на наемателите се начислява месечна вноска за основен ремонт, събраните суми се изчисляват за определени видове работа. Това е или ремонт, или подмяна на системи и конструкции. Нека кажем няколко думи за това, което е включено тук:

 • Вътрешни комуникации, включително топлоснабдяване, водоснабдяване и канализация, електричество и газ, ако има такива.
 • Асансьорни шахти и асансьорни съоръжения.
 • Покривно покритие.
 • Мазета.
 • Фасада на сградата.
 • Основата на къщата.

Предоставихме тази информация повече за общо разбиране, така че ще се върнем към темата на нашата статия.

Защо трябва да поръчате ремонт на апартамент с материали до ключ

Някои клиенти погрешно вярват, че ако сами купуват строителни материали, те ще харчат по-малко за ремонт. Това не е така, освен това в резултат на това, като правило, качеството също страда. Обяснението за всичко това е просто: в „Ем Строй Ремонти” има максимални отстъпки от доставчиците на материали, тъй като с тях се сключват дългосрочни договори и се правят редовни покупки.

Никога няма да можете да постигнете толкова сериозни отстъпки сами. Що се отнася до качеството, извършваме входящ контрол при приемане, като по този начин елиминираме възможността за брак. Освен това, когато съставят график за доставка на материали, специалистите на компанията изграждат и работен график. И ако, за да спестите пари, изберете доставчик, който пропуска сроковете или доставя стоки с неподходящо качество, тогава вие сами ще страдате от това.

Къде да поръчате качествен ремонт на апартамент

Ако не искате неприятни изненади, изберете доверен и надежден изпълнител, какъвто е „Ем Строй Ремонти”. 

Ако искате да направите стилен модерен ремонт на разумна цена и да му се радвате дълги години, просто се свържете с нас . Ще се постараем да дадем изчерпателни отговори на всички ваши въпроси. Обадете се на телефон 0896221099 . Или ни пишете чрез месинджърите WhatsApp / Viber на 0896221099 .
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *