.
.

Намиране на перфектните мъжки обувки за всеки повод


мъжки обувки от TEODOR

Обувките са често подценявана, но важна част от мъжката визия. Могат да бъдат както в допълнение към нея, така и като акцент. Намирането на модел за всеки повод е трудна задача, особено да се селектира чифт сред голямото разнообразие на пазарната ниша. 

Специалистите от онлайн магазин TEODOR споделят кои са основните видове обувки, сред които да изберете, както и как да се спрете на модел за всяко събитие. 

Кои са основните видове мъжки обувки?

Ако разгледате каталозите на доказаните производители в областта на мъжката мода, ще откриете следното разпределение:

  • в зависимост от материята на изработка ще откриете изработки от естествена кожа, от естествени и синтетични материали, като каучук, пластмаса, еко кожа, плат, гума;
  • в зависимост от модния сезон ще откриете колекции, включващи зимни, летни, есенно/зимни модели;
  • според стила се обособяват официални, спортно-елегантни и спортни. Формалните могат да бъдат с ток или без ток, в зависимост от самия тип. Ежедневните са най-често с цяла платформа или удебелена подметка;
  • в зависимост от предназначението има строго официални, които се  носят в комбинация с формално облекло и ежедневни. Последните се наричат кежуал и са подходящи за почти всички поводи.

Как да направите избор, подходящ за всеки повод?

В основата на правилния избор стои вашата преценка. Трябва да съобразите ежедневната ви среда, степента на формалност, която се изисква от вас да спазвате, както и социалните ви дейности и хобита. Спрямо тези критерии можете да откриете перфектния чифт, който да пасне еднакво добре както с риза, сако и панталон, така и с дънки и тениска.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *