.
.

Мопове и удобни държачи за любящите домакини


Представяме ВИ интересна и полезна статия, касаеща мопове и държачи за мокро почистване и дезинфекция

Мопове и държачи за мокро почистване и дезинфекция могат да се намерят в доста магазини, без значение в кой квартал на София ивеете. Но малко са местата, в които има голямо разнообразие от подобни продукти. Плоски мопове с уши или джобове изработени от памук, микрофибър или комбинирани.

Докато повечето хора се обръщат към прахосмукачките за ежедневно почистване на пода, добър моп е необходим за по-задълбочено почистване.

Те може да не са най-бляскавият продукт, но няма къща, в която да не се възползва от предимството за качествено почистване с мопове, предлагани в различни дизайни за различни видове почистване.

Моповете са идеални за почистване на плочки, ламинирани подове, паркети и много други настилки. С глави за моп от микрофибър, самоизвиващи се механизми в мопа и кофата, ще можете да накарате тези подове да блестят за рекордно време.

Някои мопове могат да се използват както за мокро, така и за сухо почистване, може да имат функция за дозиране на сапун. Други може да имат телескопични пръчки за удължен обхват или да се регулират спрямо вашата височина.

С удобен моп с държач гарантираме, че почистването на пода няма да бъде това неприятно нещо, което сте изпитвали, а напротив! Нещата ще са далеч по-добри! Днес има широка гама от стилове на моп, от които можете да избирате, включително с подложки за машинно пране или дори кърпи за еднократна употреба, които правят почистването на вашите подове по-бързо и по-лесно.

Потърсете в интернет магазин на Камак и ще се уверите, че в него има най-различни метли, мопове, държачи, кофи, различни препарати за дезинфектиране на помещения и други.

Ето и няколко думи за самата компания

Компанията КАМАК ЕООД е една от водещите фирми в България в областта на професионалните машини, инструменти и препарати за почистване, основана през 1993 год. При нас можете да намерите голям асортимент от водещи европейски производители: IPC Pulex, IPC Soteco, IPC Euromop, IPC Portotecnica, Filmop International, VDM, I.C.E. FOR, Textiles Pongal, Facco Giuseppe&C, Numatic International.

На официалната страница Ви очаква интернет магазин „КАМАК”, който предлага отлично качество на конкурентни цени за:

  • – инструменти за почистване на стъкла: лайсни с гуми, мопове, държачи, телескопи и др.
  • – инструменти за почистване на под: мопове за сухо почистване, мопове за мокро почистване, държачи, дръжки, знак „Внимание мокър под” и др.
  • – микрофибърни кърпи, кърпи от нетъкан тестил, гъби за миене – препарати за почистване на стъкла, подови настилки, мебели, санитарни възли, текстилни покрития и др.
  • – прахосмукачки – прахо-водосмукачки и прахосмукачки с воден филтър
  • – екстрактори за пране на текстилни покрития и всякакви други машини за професионално почистване.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *