.
.

Малвина – Перфектният подарък в три лесни стъпки


Време е за подаръци. Въпреки тежкото време, покрай пандемията, подаръците са част от ежедневието и е време сериозно да се замислим, какво да подарим на любимите ни хора.

Днес, екипът на Deva.bg Ви представя онлайн магазин Malvina.bg, магазин, който ще Ви впечатли още щом го посетите за първи път.

Силата на индивидуално подготвените подаръци е огромна и това го знаят само тези от Вас, които се занимават професионално с това.

Но, ако сте обикновен потребител, търсещ приятни емоции, то възползвайки се от предложенията на магазин Малвина, ще се насладите на разкош, креативизъм и още нещо.

Всяка нежна жена заслужава специално внимание, персонално отношение и индивидуален подарък, подарък, който да се отличава от традиционните.

Изборът на подарък, който подпомага външния вид на жената, в това число гелове, кремове, друга козметика, които придават допълнителна еластичност и красота на кожата, ще подпомогне за ефект WOW, както и ще влезне в употреба още в мига, в който бъде подарен.

Мисията на магазин Malvina.bg е следната: Да се дари спомен, съпътстващ с нежна картичка, както и продукт, които да се помнят дълго време.

Няма как да не отчетем, че онлайн магазин Малвина заделя 5% от печаллбите за добри каузи на български фондации. На този етап, планът е да се подпомагат следните такива:

  • Българска фондация Биоразнообразие
  • Български фонд за жените (БФЖ)

Ако последвате социалните канали на магазинът, то ще можете да научите подробности за добрините, които екипът прави.

И така, ако настоящата статия Ви се е сторила интересна, е време да отправим към Вас персонализирани предложения за подарък.

Първото ни предложение е да отделите сериозно внимание на „Натурална красота 4 в 1“.

Комплектът съдържа: Душ гел с овесено мляко, скраб за тяло с овесено мляко, лосион за тяло с екстракт от черна роза и крем за ръце с овесено мляко.

Подаръчен комплект „Съвършена“

Още едно неустоимо предложение….

Комплект „Съвършена“ съдържа:

  1. Скраб с Хималайска сол
  2. Мултифункционално олио с евкалипт
  3. Shimmering
  4. Бомби за вана х2 бр.

Всичките продукти са способни да направят кожата гладка и да я предпазят от изсушаване през студените месеци на годината.

Третото ни предложение е „С дъх на агарово дърво„.

Този коплект съдържа:

  1. Натурален сапун с бял мускус
  2. Лосион/Масло за тяло с агарово дърво
  3. Душ гел с агарово дърво
  4. Спрей – ароматизатор за дома с агарово дърво

Ако сте почитатели на СПА в домашна обстановка, този подаръчен пакет е чудесен за Вас. Ако се възползвате и от възможността от изготвянето на картичка към него, и ще получите перфектната изненада за любимата жена.

Имайте предвид следното: Неуспорим факт е, че каквото и да подарите, то би доставило добро настроение, както у Вас, така и у получателят. С подаръците дарявате добро и вашето внимание доставя най-вече удоволствие и радост. Така че подарявайте подаръци и бъдете и самите вие позитивно настроени и щастливи!

Финални думи

По-горе Ви запознахме с един от качествените онлайн магазини, предлагащи козметика и още нещо … Остава да го разгледате, а когако харесате продукт, да направите своята първа поръчка.Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *