.
.

Как да изберем и купим красив портфейл


Лятото е специално време за всяка почитателка на модата. Това е сезонът, в който може да експериментирате и импровизирате с облекла и аксесоари, дамски чанти и тоалети, портфейл, колан, обувки, накити, шапки и пр.

В горещо време, често ни се иска да обуем по-къса пола, а рокля по-лека и ефирна. В резултат на това на преден план излизат модните аксесоари, които трябва да подчертаят присъствието на вкус и стил. Това правило важи за всяка красива половина на човечеството. Специална роля, сред женските аксесоари е запазена за портфейлите. И възниква проблемът – как да си купиш красив портфейл?

Екипът на zoe-top.com, дава някои ценни съвети:

Парите обичат доброто отношение!

Това е стара добре известна истина, проверена през годините, но не по-малко от това, парите обичат място, където предпочитате да ги пазите. Никога няма да имате много пари в очукан скъсан портфейл, защото те просто се страхуват да останат там.

В съвременния свят функциите на портфейла са се разширили значително. Те носят не само пари, но и кредитни карти за отстъпки, визитки, документи, често се случва да поместват, дори телефона.

Какви са те – модните и красиви портфейли?

Не забравяйте, че дамският портфейл трябва хармонично да се комбинира с други аксесоари, например дамска чанта. Когато избирате портфейл, обърнете внимание на цвета му. В гардероба обикновено има няколко чанти, но портфейлът винаги е един. Чантата и портфейлът трябва да изглеждат страхотно в комбинация заедно.

Черният цвят на портфейла е решение за тези, които предпочитат бизнес стил. Но, например, тези, чийто образ е жената вамп, ще изберат червено. Важно е да знаете, че портфейлът не може да бъде направен от многоцветна материя. Такъв портфейл не характеризира собственика по най-добрия начин.

Изборът на красиви портфейли за жени е най-доброто решение и тогава на първа линия са продуктите от естествена кожа. Те запазват външния си вид много по-дълго и подчертават статута на собственика.

Какъв размер трябва да бъде дамският портфейл?

Когато отговаряте на този въпрос, започнете от … размера на чантата. Оптималното съотношение на размера на портфейла и чантата е съотношение от 6 до 1. Само шест от портфейла му могат да се поберат в чантата на собственика.

Малко за вътрешния свят на женските портфейли

Обикновено дамските портмонета, имат четири отделения, едно от тях е секретно. Качеството на крепежните елементи е много важно. Вижте ги, преди да купите. Ще бъде жалко, ако вместо надежден подслон за парите си, портфейлът ви се превърне в проветриво място за тях.

Да купете красив портфейл днес не е проблем. Асортиментът е страхотен. От кожа до кожа, от огромни до много дребни. Този моден аксесоар трябва не само да подчертае стила, но и да спести парите ви. Следователно към избора му, трябва да се подходи обстойно. В крайна сметка, красивият дамски портфейл със сигурност си заслужава.

Може да изберете всякакви модели дамски чанти, портфейли и раници, на адреса на Зое: http://www.zoe-top.com.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *