.
.

Какви услуги предлага лазерен център


Cosmetologist use laser. Woman with cosmetologist. Lady in a beauty studio.

Какви услуги предоставя лазерният център?

Ако обмисляте лазерна епилация, премахване на разширени вени или други козметични процедури, може би се чудите какви услуги се предлагат в лазерен център? В днешната статия ще разгледаме повече за услугите в лазерните центрове и как да изберете най-добрия. Да започваме!

Лазерна епилация  

Може да потърсите лазерен център, който предлага няколко различни вида услуги за лазерна епилация. Видовете процедури, които предлагат, ще зависят от размера на зоната, която искате да третирате. Като цяло, тези процедури ще отнемат един до два часа. По време на процедурата можете да очаквате да почувствате нещо подобно на леко щипане, което е нормално. Стандартно, за пълен успех са нужни 4-6 сесии, като трябва да имате предвид, че всяка кожа е индивидуална, и тази бройка може да варира.

Премахване на татуировки

Ако сте решили да премахнете татуировката си, може би се чудите кой метод да изберете. Премахването на татуировка в лазерен център е безопасно и се извършва от сертифицирани дерматолози.

Преди да започне процедурата, вашият козметик ще извърши задълбочен преглед. Ще прецени състоянието на кожата и татуировката и ще ви обясни какво следва, за да се сте информирани за всичко предварително. Процедурата е безопасна за вас, а усещането зависи от индивидуалния праг на болката.

Старчески петна

Лазерното лечение на старчески петна може да бъде много ефективно за избледняване на старчески петна и лунички. За разлика от други лечения, лазерното лечение не изисква практически никаква подготовка. Обикновено пациентите възобновяват нормалните си дейности веднага след лечението. Възможно е да има известно зачервяване и подуване след лечението. Пациентите трябва да избягват пряка слънчева светлина по време на първоначалния лечебен процес. 

Лазерното лечение на възрастови петна използва интензивна импулсна светлина, за да се насочи към свръхактивните меланинови клетки в кожата. Това унищожава тези свръхактивни клетки, изтласквайки пигментацията към повърхността на кожата. След това пигментацията ще се лющи и ще остави кожата с по-равномерен тон. 

Лечение на разширени вени

Лазерното лечение на вени на краката е минимално инвазивна процедура, която използва безвредна лазерна светлина за намаляване или премахване на разширените вени. В много случаи лазерното лечение е ефективна алтернатива на инвазивното лечение на вени на краката. Процедурата не включва време за възстановяване и може да бъде завършена за по-малко от един час.

Грижа за кожата

Ако се интересувате от подобряване на кожата си, лазерният център предлага редица естетични процедури. Лазерен център е специализиран в използването на лазер за премахване на нежелано окосмяване, стрии и други несъвършенства. Тези лечения са безопасни и ефективни и много пациенти могат да се върнат на работа на следващия ден. 

В лазерен център Satori в град София ще откриете модерни лазери за ефективна лазерна епилация, както и различни други уреди за стягащи и оформящи процедури за лице и тяло. Студиото е много високо оценено сред потребителите онлайн и предлага качество на достъпна цена!
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *