.
.

Каква БИО козметика ще видите в Bio-Market


БИО Козметика

Казват, че това, с което се храним, трябва да можем да сложим на лицето си, и обратно. Това е възможно, ако ползваме натурални продукти с доказан произход и безкомпромисно качество. Въпросната био козметика не съдържа химикали и вещества, които замърсяват околната среда, поради което са по-скъпи, но изгода от ползването им имаме всички – и хората, и планетата. Освен това био козметиката не се тества върху животни заради убеждението, че това не е хуманно и дори престъпно деяние, но можете да сте спокойни – няма риск от алергени.

Каква BIO козметика ще откриете при нас

БИО козметиката в Bio-Market.bg е класифицирана в няколко категории:

  • грижа за децата;
  • грижа за зъбите;
  • грижа за косата;
  • грижа за лицето;
  • грижа за тялото.

Детската хигиена е деликатна тема за всяка майка, която е естествено да желае най-доброто за детето си. Разработените изцяло на билкова основа лосиони, шампоани, пасти за зъби и др. гарантират именно това – внимание към кожата, лицето, косите и зъбките. Най-често се използват мед, алое, лайка, джинджифил, невен, бадеми и др.

В какво се изразява грижата за зъби

Грижата за зъбите е подкрепена от солидна база прецизно разработени пасти за зъби, пудри за почистване и избелване на зъбите, противобактериални масла, различни видове вода за уста. Те също са на основата на природни продукти като джинджифил, женшен, кокос.

На свой ред грижата за косата предлага шампоани, балсами и маски за коса. Те са на основата на бадем, моринга, амла, кокос, бял равнец, гуарана, алое и слънчоглед.

Къде може да намерите био козметика на Bio-Market.bg

Натуралната козметика на Bio-Market.bg е налична в търговската ни верига магазини. Също така можете да поръчате и онлайн – нашият сайт е на Ваше разположение денонощно. От каквото и да имате нужда – нежна грижа за лицето (масла, почистващи лосиони, пилинг и др.), за коса, за ходила и пети, за бръчки, пигментация – ще го намерите на един клик разстояние. Гамата продукти е изобилна по отношение на консистенциите, ароматите, съставките, количествата. Ако никога досега не сте били наши клиенти или се докосвате за пръв път до лукса, наречен био козметика, можете да опитате с по-малки разфасовки и тестери и едва тогава да прецените дали изборът Ви е правилният.

Очакваме Ви с нетърпение и с охота ще посрещнем всичките Ви по-слецифични нужди и естествени потребности.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *