.
.

Интериорен дизайн на апартамент или къща в София


Можете да се впуснете в ремонт, като го разтегнете в продължение на много месеци и в същото време се затъвате в безкрайно „увеличаване на цената“ от изпълнителя. Или можете да направите дизайн на апартамент, за да разберете първоначално цената на ремонта и да очаквате с нетърпение резултата, гледайки 3D визуализация. За да направите това, просто трябва да изберете правилното студио за интериорен дизайн и ремонт в София, чиито специалисти ще извършат работата от нулата и до ключ. 

От 2010 г. разработваме стилни и функционални интериорни проекти индивидуално за всеки клиент. Но освен това ги изпълняваме и с помощта на щатни високоспециализирани ремонтни специалисти. Така че предлагаме да се запознаете по-подробно с информацията, публикувана по-долу, така че резултатът от довършителните работи наистина да оправдае очакванията.

Поръчайте дизайн на апартамент

Преди да се пристъпи към разработването на набор от документи, ще говорим за това по-късно, интериорният дизайнер трябва да проведе предварително проучване. 

И също така – изискванията и какво е недопустимо в интериора. Освен това е необходимо да се дават препоръки на клиента или да се предупреждава, ако тези изисквания противоречат на съществуващото състояние на нещата. Например, в къщата има малки деца. В същото време клиентът залага на Hi-Tech стила с преобладаване на стъклени прегради и повърхности в интериора. Това, разбира се, е възможно. Но трябва да разберете, че прозрачните повърхности сами по себе си са много специфични по отношение на работата. Особено ако в семейството има деца. 

Ако се доверите на професионализма на „Ем Строй Ремонти”, можете да получите много интересни алтернативи как да играете с пространството. Със сигурност ще харесате модерни идеи за дизайнерски проект от нашите специалисти. Но все пак, от конкретни примери, обратно към темата. Следващото нещо, за което трябва да поговорим, е от какво се състои дизайнерският проект.

Съставът на дизайнерския проект

В този случай специалиста на създаването на стилни и функционални интериори на „Ем Строй Ремонти” определя вашите вкусови предпочитания и разработва експресен дизайнерски проект . Можете да направите moodboards, за да се вдъхновите и да отрежете ненужното. Но може би най-добрите примери са вече реализираните дизайнерски проекти на „Ем Строй Ремонти”, публикувани в раздел Портфолио . 

Това е мястото, където нашите клиенти често намират вдъхновение. И все пак всеки нов проект не е като предишния. И всичко това, защото не работим с заготовки и шаблони. Всички интериорни проекти на апартаменти се създават индивидуално от нулата.

Какво е включено в изпълнението на интериорния дизайн:

 • Безплатно изпращане на професионален дизайнер на нашата компания за измервания. Извършват се по най-щателен начин с помощта на лазерен скенер за събиране на всички необходими параметри на помещенията.
 • Необходими и достатъчни, тоест всъщност пълен набор от чертежи, които ще бъдат прехвърлени на специалисти по ремонта. Имайки го в ръка, те ще могат да реализират плановете си възможно най-точно. Освен това, когато се свържете с „Ем Строй Ремонти” за проектиране и основен ремонт на апартамент, не е нужно да се притеснявате за абсолютно нищо. Ако нашият дизайнер прави проект за екипа, който сте наели, то резултатът зависи от неговия опит и професионализъм.
 • Тъй като в повечето случаи е необходимо преустройство, проектът включва план за издигнатите конструкции. И планът за преустройство задължително включва маркирани отвори за прозорци и врати. В крайна сметка местоположението на вратите често се променя и някои от тях дори остават без работа. Това се дължи на остарелите разпределения на апартаментите в стария фонд, където имаше акцент върху малки стаи за тесни цели. Например отделна кухня с малка площ. Сега е обичайно да се разширява пространството поради факта, че допълнителните отвори са премахнати и функционалните зони са комбинирани. Като пример, нека вземем кухня-трапезария в модерен стил.
 • Развитието на стените и наличието на оформления за използваните материали. Това ви позволява да изчислите потреблението на довършителни материали още на този етап. Освен това ще разберете кои повърхности, къде и с какво са съединени.
 • Не забравяйте да включите в предварителния проект на дизайнерския списък за довършителни работи. Това е подробно описание на използваните материали, разбити по помещения и индикация за потреблението по количество.

Каква е разликата между ескизен проект и пълен дизайнерски проект

Всичко изброено е част от работата по цялостен интериорен проект , но с допълнения. Това включва такива документи и раздели като:

 • Списък на приспособленията
 • списък с мебели
 • 3D визуализация

Дизайн на осветлението, значението му за хармоничното организиране на пространството

Списъкът с приспособления е много подценен от онези клиенти, които все още не са се сблъскали с ремонт през последните години. Една от модерните тенденции в дизайна е непременно максималното използване на светлина в комбинация с изкуствено осветление.

Освен това, това не е грациозен полилей на тавана в центъра на хола, а зонирането на помещенията с помощта на аплици, настолни лампи, подови лампи, вградени лампи, таванно осветление, осветление около периметъра на скрито цокъл, осветление зад стенния панел и т.н. 

И вече от всичко това, наличието и компетентната комбинация от интензитета на светлината, нейния тип и дизайн на осветителните тела зависи от външния вид на стаята като цяло. И не само това, комфортът и удобството за живеещите в апартамента са пряко свързани и с осветлението. Така че не пренебрегвайте светлината!

Списък с мебели

Когато видите хармоничен интериор, вие оценявате не само качеството на облицовките и светлината. Все пак пред вас е готово обзаведено помещение. И мебелите в него играят далеч от последната роля. Наличието на такъв документ като списък с мебели довежда развитието на проекта до логичния му край.

Тоест без него изглежда не получавате нещо много ценно, нещо, което ще бъде от голямо значение за комфорта на живот в апартамент след ремонт. Днес вградените мебели са в тенденция, изглеждат естетически приятни и не претрупват пространството. И ако цветовата схема, фасадните материали, фитингите и функционалността са правилно подбрани, тогава ще се радвате на покупката си в продължение на много години. 

Така че защо да не поверите избора на професионалисти? Нашите интериорни дизайнери, още като част от дизайнерския проект, ще определят конкретните позиции за мебелите, ще ги подредят на разпределението в нашия офис и на визуализацията. Ще трябва само да го закупите, като използвате артикулите, които вече имате. Между другото, това също ви спестява време. Няма нужда да пътувате с проби от довършителни материали до мебелни магазини след ремонт.

Най-реалистичната 3D визуализация

Понякога очакванията и реалността изобщо не съвпадат. И това е така, въпреки че триизмерен модел на интериора е предоставен от дизайнера за вас и е договорен. Как така? Но всъщност причината за това е липсата на подходящ опит и професионализъм. 3D моделът на пространството от  „Ем Строй Ремонти” е 99,9% съвместим с резултата. Можете да се уверите сами, като прочетете нашата работа и клиентски отзиви за компанията.

Стилове на дизайна на апартамента

Като такъв, един стил в дизайна на модерен апартамент почти никога не се среща. Най-често дизайнерите умело съчетават различни стилове, създавайки нещо ново и наистина индивидуално. Въпреки това има смисъл да се каже, че най-популярните дестинации днес са следните:

 • Минимализъм
 • Модерен
 • Светъл дизайн на апартамент в скандинавски стил
 • арт деко
 • Лофт

Ще се радваме да Ви разкажем повече за всеки от тях и присъщите им характеристики, когато се свържете с нас за изработване на дизайнерски проект. Междувременно нека добавим нещо по-важно.

Каква е разликата между модерен дизайн на апартамент и остарял

Има някои прилики в модерния интериор, включително:

 • Няма малки изолирани помещения и много ненужни прегради. Днес се търсят просторни апартаменти. И зонирането на пространството се извършва с помощта на мебели и интериорни елементи, включително прегради.
 • Изобилие от светлина, въпреки факта, че естествената светлина се използва максимално. Всички други осветителни устройства трябва да бъдат разположени на строго определени места и да изпълняват възложената им задача. Тоест, лампата вече не се монтира само заради декоративните си свойства, тя трябва да има практическа полза.
 • Гладки фуги и без излишен декор. За да могат вградените мебели да бъдат поставени близо до стената, се използват скрити первази. На кръстовището на повърхностите на первазите няма видими чужди тела. Всичко е много хармонично съчетано и комбинирано.

Няма да изброяваме всички атрибути, присъщи на модерния интериор. Отново можем да ви кажем за това на консултацията. В същото време това ще ви помогне да разберете по-добре какво определено искате да видите в интериора на вашия апартамент.

Какво ви предлага нашето дизайнерско студио?

Извършваме разработване на дизайнерски проект и извършваме ремонти по дизайнерски проект до ключ :

 • от опитен и висококвалифициран персонал
 • стриктно съгласно договора при прозрачни условия
 • без аванси за работа и със седмични отчети за целеви разходи по разчет
 • предоставяне до 5 години гаранция за всички извършени работи

Как можете да видите дизайна на реални апартаменти, направени от Ем Строй Ремонти

Ние наистина организираме за нашите клиенти възможността да видят нашата работа на живо. За да направите това, можете да се запишете за оглед при нашите мениджъри. Тук, разбира се, не става въпрос за готови ремонти, където вече живеят собствениците на недвижими имоти, а за обекти в експлоатация.

Колко струва дизайна на едностаен апартамент

Въпреки че дизайнът на 1-стаен апартамент, дори дизайнът на 2-стаен апартамент, и двата се изчисляват въз основа на неговата площ. В „Ем Строй Ремонти” цената е между 50 и 100 лв на 1 m2 недвижим имот. Е, ако искате да получите оценка за проектиране и ремонт до ключ, тогава се свържете с нас по всеки удобен за вас начин . Ние ще изчислим оценка за вас, ще ви разкажем за етапите и нюансите на сътрудничеството и ще ви поканим в нашия офис, за да подпишете споразумението. Обадете се на 0896221099
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *