.
.

Имот в София, директно от строител


Повечето млади двойки, преди да закупят първото си жилище отделят сериозно внимание и време в търсене на оферти. Като се започне от търсенето на оферти в платформи, предлагащи безплатно публикуване на обяви ,и се стигне до приятели и познати, публикувайки в социалните мрежи предложения за новодомци.

В настоящата статия ще Ви дадем едно адекватно решение, чрез което да намерите качествено жилище.

Няма как да не започнем от фактор номер 1, който е свързан с покупката на новото жилище, а именно цената. Изключително важно е да Ви кажем, че ако разполагате със сериозен бюджет, то закупуването на имот е изключително лесно начинание. Ако бюджетът ви е силно ограничен, тогава идват тревогите, както и необходимостта да бъдете по-изобретателни и креативни.

Имаме предвид следното. Ако търсите нов имот в платформи за обяви, то трябва да бъдете сигурни, че половината и повечето обяви са на агенции, които силно са завишили цената, която инвеститорът е обявил.

Сами се досещате на къде бием, нали? Имот директно от инвеститора – това е ключът за успех, що се касае за качествено жилище, на добра цена. Търсейки апартаменти от строител то Вие освен, че ще получите по-добра цена, ще можете да говорите дадени специфики, например типа външна врата, или коя стена да остане, а коя да бъде премахната, както и гаранцията при приключване на строителната площадка. Все важни неща, в случай, че в имотът се появи проблем с течение на времето.

Имотите, предлагани от BLD са надеждни, качествени и са строени с доказано добри материали, от строители, които имат дългогодишен стаж и опит. Всички предпоставки за получаване на качествен имот са факт!

Финални думи. Цената  на жилищата в София не са никак евтини, вече са изравнени с някой европейски столици, и когато замените търговецът  и потърсите директния строител, инвеститорът, то тогава можете да спестите един голям процент от общата сума, която сте решили да инвестирате.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *