.
.

Защо да се доверим на качественото ресторантьорско оборудване от MixHoReCa?


В ресторантьорския бизнес уменията на персонала и управленските кадри не е единственото нещо, което има значение. Да, те определено са сред водещите елементи от постигането на висококачествено заведение. Трябва ни, обаче, и още нещо. То е именно качествено оборудване, което да оптимизира работния процес, да донесе улеснение и висококачествено изпълнение на всяка една задача. Тук са включени редица продукти, всеки предоставящ ни уникалните си качества, за да постигнем цялостно добро решение за своя ресторантьорски бизнес. Тъй като в пазарните среди могат да се срещнат редица уреди, трябва да се уверите, че сте открили най-доброто качество на оптимална цена. Тук идваме ние, от Mixhoreca.

Какво получавате с нас?

С Mixhoreca всеки бизнес в областта на ресторантьорството и заведенията за напитки и храна може да си осигури висококачествени решения за оборудване на своите обекти. Работим с топ клас ХОРЕКА оборудване от всякакъв тип. Гарантираме доверени търговски отношения с отлично обслужване и богато разнообразие на продуктовата ни гама. Всичко това можете да поръчате само с няколко бързи клика, тъй като сме оптимизирали своята търговска електронна страница, в която ще откриете всеки продукт от селекцията ни.

Готварско оборудване

Колекцията ни от готварско оборудване е изключително обширна и обхваща множество продукти, от които ще имате нужда за предоставяне на прекрасно обслужване в своето заведение. Естествено, уверили сме се, че всеки бизнес ще може да намери нужното си при нас. Това включва не само индукционни фритюрници и котлони, заедно с конвекторни фурни и конвектомати, но също и доста други. Сред тях са, например, машините за паста и парните казани, обръщателните тигани и т.н. Не сме пропуснали да добавим обикновени фритюрници, разнообразни продукти от серия котлони, печки и фурни.

Най-важно в това отношение не е просто огромното ни разнообразие, а фактът, че можете да имате пълно доверие на предоставеното от нас качество. Осигурили сме напълно квалифициран персонал за изработката на всеки един продукт, като самият производствен процес следва най-високи съвременни технологии и изисквания за качество и безопасност. Използваните от нас технологии и материали с топ характеристики гарантира отличен краен продукт, който да изпълнява безупречно всяка своя функционалност. Гордо заставаме зад своите уреди от серия готварско оборудване и сме сигурни, че ще ги сметнете за едни от най-добрите в бранша.

Кухня

С Mixhoreca ще намерите и всичко необходимо за своята кухня. С професионалните ни ловератори, отличните модулни плотове и работни маси, разнообразни продукти за затопляне или охлаждане, вкл. хладилни маси, хладилници и фризери, получавате най-доброто на също толкова добра цена. Естествено, с това не се изчерпва нашата селекция. Погрижили сме се да имате всичко за работния процес и за постигането на безопасност. В този ред на мисли, с нашите уреди за дезинфекция ще осигурите още по-високо ниво на хигиена в заведението си. Разбира се, за тази цел служат и висококачествените ни съдомиялни.

Но сме предвидили и множество други уреди и продукти, които ще влязат в употреба на всяко заведение. Сред тях са плантарните миксери и вакумиращите машини, заедно с редица индукционни уреди. Не сме пропуснали дозаторите за тесто и картофобелачките, а с нас ще откриете дори и уреди за запечатване на наденички. Всеки ресторант може да се облагодетелства също и от страхотните ни преси за бургери, с които вашето меню ще блесне още по-ярко. Същата функция ще свършат и първокласните ни тостери. С нас можете да готвите дори във вакуум, благодарение на продуктите от серията Sous Vide. Можете да улесните дори и рязането, ако се доверите на професионалните ни кутери с мощни мотори и отлични остриета. Не сме забравили също и че са ви нужни купища аксесоари, всички от които можете да намерите с нас, в Mixhoreca.

Изключително ценна характеристика на всички наши продукти за вашата кухня е тяхното отлично качество, което може да се сравнява с най-популярните световни марки. Използвали сме изключително високи съвременни технологии, с които да оптимизираме не само нашия, но и вашия производствен процес. С множеството си ценни функции, характеристики и улеснения, уредите ни гарантират топ ниво на производителност и далеч по-лесен процес на готвене, почистване и дезинфекция. Всеки един материал, използван при създаването на тези уреди, е не само висококачествен, но също и подбран спрямо множество изисквания за сигурност и безопасност.

Други продукти за ресторанти и заведения

Знаем, разбира се, че нуждите ви не се изчерпват до тук. Затова сме предвидили и още множество категории продукти, които да ви помогнат да предоставите най-доброто преживяване на своите посетители. Сред тях са бар уредите, включително сокоизстисквачки, фреш машини, кафе машини, цитрус преси, диспенсъри и много други.

Освен това имаме продуктите, от които се нуждае всяко едно заведение за бързо хранене. Такива са например пресите за хамбургери, уредите за понички и палачинки, машините за хотдог, дюнер гриловете и т.н.

В цяла една секция за продукти от неръждаема стомана ще срещнете множество уреди от този материал. Такива имаме не само от страна на шкафовете и количките. Не, също така имаме различни стойки и работни плотове от неръждаема стомана, за да улесним поддръжката, ползването и да удължим експлоатационния период.

Разполагаме и с множество други продукти за обработка на храна, които може да ви потрябват на един или друг етап. Зеленчукорезачки, белачки, тестобъркачки и пълначки, резачки за колбаси, уреди за разточване на тесто и куп други ви очакват при нас.

Естествено, всеки ресторант се нуждае и от посуда, каквато имаме в изобилие. С висококачествените ни посуди ще блеснете в бранша и ще предоставите най-качествено преживяване на клиентите си, като същевременно улесните персонала си.

Не на последно място, ако сте собственици на хотели, имаме и по нещо за вас. Такива са различните ни поставки, кутии, кошове, огледала и диспенсъри, закачалки и кърпи, сапунерки и четки. Това са само малка част от примерите за висококачествено оборудване, което можем да предложим на бизнесите в света на ресторантьорството, хотелиерството и обслужването на заведения.Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *