.
.

Елегантни очила за продължителна работа с компютър


Ако сте бизнес дама, която прекарва много часове зад компютър, управляваща много фирми, то тогава тази статия е за Вас, тъй като в нея Ви представяме елегантни очила, които ще облекчат ежедневието Ви.

Без значение, дали търсите очила с диоптър, или такива, които да неотрализират вредните излъчвания, както от екрана, така и от слънчевата светлина, то в статията ще разберете от къде да се сдобиете с аксесор, който наистина ще ви помогне.

И така, първо, позволете ни да Ви разкажем няколко думи за фирмата, която препоръчваме за закупуване на очила и рамки, а именно Bettervision.bg.

Основна мисия на компанията – по-добро зрение, при това на нормални цени!

Компанията предоставя лесно разбираема и полезна информация за всички очни заболявания, очни състояния и очни изследвания. Не на последно място, в сайта можете да научите за корекция на диоптри и очни заболявания като катаракта (старческо перде), късогледство, далекогледство и астигматизъм и начини за превенция и защита на Вашите очи чрез правилно хранене, спазване на диета и приема на витамини за очи…

Естествено, предлагат се и различни стилове очила, от диоптрични, до такива, които са без диоптър, но за работа с компютър. Специално вниание е обърнато и в предлагането на рамки за очила, които са разработени от специални технологии, с високо качество и здравина.

Представяме Ви някои материали, от които са произведени рамките, които Бетър Вижън предоставя на своите клиенти:

Материали на рамките ацетат – Ацетатните рамки за очила в сравнение с обикновените пластмасови рамки за очи са по-трайни, по-леки и по-гъвкави, което ги прави много по предпочитани и удобни за носене. висококачествена пластмаса – като разновидностите може да бъдат много и най-различни. Един от най-старите и използвани материали за направа на диоптрични рамки TR90 – термопластичен материал, който е невероятно издръжлив, гъвкав и лек. Рамките, направени с TR90, са изключително удобни. Тъй като са гъвкави, те могат да се огъват под натиск и удобно да контурират лицето на клиента. Поради гъвкавостта на рамката TR90, тя също ги прави устойчиви на повреди. Рамките TR90 са създадени както за активни възрастни, така и за деца. Тъй като материалът е гъвкав, е много по-малко вероятно да се счупи или огъне от удара. Метал – металните рамки са стилни, качествени и придават бизнес стил Титаниеви рамки – Титаниевите рамки са висококачествени, стилни, удобни и здрави. Перфектен завършек на една бизнес визия и стил.

Що се отнася до очилата за работа с компютър, именно онлайн от този магазин можете да откриете подходящи решения, както за работа от офиса, така и за работа вкъщи.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *