.
.

Грижа за кожата през лятото


С настъпването на лятото е важно да се погрижим за тялото си, особено за кожата, която може да стане суха и дехидратирана. В Орбита СПА хотел имаме разнообразни процедури, които да направят кожата ви да изглежда сияйна и здрава това лято!

През лятото е необходимо освен да релаксираме и да се погрижим за тялото, особено за кожата, която поради излагане на слънце, солена вода или хлор в басейните може да стане суха, дехидратирана и да изглежда по-малко сияйна и здрава.

Важно е да спазвате основните предпазни мерки: винаги нанасяйте слънцезащитен крем, премахнете солената вода възможно най-скоро и пийте много вода и течности. Тези три рутини помагат на кожата да оцелее през лятото и горещините, но не са достатъчни, за да ни накарат да се отпуснем, нито пък да разкрасят още повече най-големия орган в човешкото тяло.

В този случай СПА процедурите, масажите, професионалните ексфолиации или процедурите за лице винаги са добро решение да се отпуснем още повече по време на лятната си почивка или да подсилим естествената красота на нашата кожа.

Противно на това, което може би си мислите, ексфолиациите са от съществено значение за красив и дълготраен тен, те премахват мъртвата кожа и показват по-сияен вид, в допълнение към това, че оставят кожата по-гладка и по-равномерна и дори могат да помогнат за предотвратяване на врастнали косми.

Предложение от Орбита СПА хотел: Регенерираща терапия с червено грозде

Също така за тялото, релаксиращите и тонизиращи процедури помагат за детоксикация и дрениране, те са особено полезни за тези, които страдат от тежки и уморени крака през лятото или просто за тези, които имат нужда да отпуснат цялото си тяло, за да презаредят напълно.

Предложение от Орбита СПА хотел: Масаж за тежки и уморени крака

Лицето е зона, която винаги се нуждае от допълнителни грижи, особено когато е изложена на по-силно слънце и е много по-уязвима. Освен това нашето лице е нашата визитна картичка. Тази година с носенето на медицински маски е още по-важно да се грижим за кожата си, като вземем предвид хидратацията, храненето и възстановяването на кожата на лицето. И всъщност много от спа процедурите за лице предлагат също приятна атмосфера, която прави изживяването още по-незабравимо.

Предложение от Орбита СПА хотел: Хидратираща и реминерализираща терапия с маска от микронизирани водорасли

Посетете нашия иновативен и модерен СПА център, който е най-големият в околността и се насладете на тонизиращи и възстановяващо процедури, които не само ще ви отпуснат, но и ще запазят сияйният вид на кожата ви през горещите летни дни.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *